top of page
Image by Fabrizio Magoni

Paketmeny

Förrätter


Asiatisk tartar

Serveras med äggula, rödlök, pressad citron, olivolja, friterad kapris och rostat ris

Pilgrumsmussla

serveras med hemgjord sojamajonäs, picklad rödlök och olivolja

 

Rostad grön sparris

Serveras med vitlök, toppad med parmesan och olivolja

Varmrätter

 

Köttet

Serveras med sommarpotatissallad på färskpotatis, grillad sparris, grillade cocktailtomarer och basilika-aioli

Fisken

Serveras med sommarpotatissallad på färskpotatis, ugnsbakad spetskål, grillad sparris och basislika-aoili

Veganen

Falafel, sallad, rostade morötter, citron, friterad grönkål och veganmajonnäs

Efterrätter

Glass med sommarbär

 

Sommardröm

Mascarponekräm, sorbet, färska bär och kaksmulor

bottom of page